martes, 4 de mayo de 2010

Festa de Primavera 13ª Firaverd a Carme


Un altre any amb l’esclat de la primavera Carme es vesteix de festa per donar la benvinguda a la 13 ª Firaverd.
Aquest diumenge 9 de maig de 2/4 de 10 del matí fins les 2h del migdia al llarg del carrer St. Jordi trobarem un seguit de parades de floristes que ens oferiran les seves flors, planters per l’hort, bonsáis, cactus, arbres, decoració floral, … creant un mosaic de colors que contagia alegría.
Paralel.lament i com en els últims anys la fira s’acompanyarà d’una exhibició d’antics oficis, i els més petits podrán donar de menjar a les gallines i recollir ous acabats de pondré, calents, calentets.
Finalment una mostra de productes de la terra: mel, herbes aromàtiques, herbes remeieres, plantes medicinals, portades per artesans d’arreu de Catalunya.
Destacar l’anellament cientific d’ocells que tindrà lloc a l’esplenada del carrer St. Jordi per part de la Societat catalana d’anellament.
Es un dia per passejar i perdres pels carrers del poble, pels seus racons, buscar inscripcions antigues, contemplar reixes treballades, portes que porten anys obrint-se, seguir un gat que corre a amagar-se, arribant-nos a les fonts per veure rajar l’aigua…
Esperem que l’aigua ens deixi disfrutar de la diada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario