lunes, 10 de mayo de 2010

Bon dia:

Ahir vam disfrutar d'una Fira-verd explendida, feia bon temps sense fer calor, i a més del gust que és passejar entre parades de flors, gaudint d'ofertes especials per l'ocasió, les paradetes d'artesans eren variades i atractives.



Destacar el forn de llenya que el David Valls va instalar davant l'estanc i botiga ecològica de la Lidia i el Toni, on cuia pizzes boníssimes d'elaboració pròpia , i els bonissims pastissos dolços i salats de l'Aram, si els divendres no voleu cuinar ja ho sabeu podeu encarregar-m'ho.



També dir-vos que es venia el formatge que va rebre el 1r premi d'Espanya, és de Caceres i realment és molt gustós.



Els més petits van gaudir recollint els ous de les gallines i veient els conills de la improvitzada granja que es va muntar.



La Montserrat ens contestava amatent les preguntes que voliem fer-li sobre les abelles i els rucs que el Dani té per les nostres muntanyes, podiem veure el traginar dins el rusc, i com la mel s'anava escorrent i licuant.

També podiem veure un simulacre de vinya i el procés de destilació d'un aiguardent.



Els carrers del poble eren un anar i venir de gent que es saludava i gaudia de la festa, mentre es compraven formatges, embotits, flors, cistells, sabors artesenals, mermelades...



Felicitar el Josep Vicens i el seu equip de Mapamundi, organitzadors i executors de la festa i activitats.



Proximament quan la meva filla m'ajudi penjaré un video de la festa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario