miércoles, 12 de mayo de 2010

Sopar primaveral!!!

Sopar de primavera

Aquest vespre hem disfrutat d'un sopar primaveral exquisit amb productes propis del temps.
De primer una sopa d'estirabecs, una verdura que només la podem trobar ara, són com uns pèsols, amb pell més fina i un inconfundible gust dolç.

Aquesta recepta era de la meva àvia i encara recordo com disfrutava i com els esperava.

Primer se'ls hi treuen els fils d'un costat i altre, després es tallen i s'escalden. mentrestant es posa a bullir aigua en una caçola i un cop bulli l'aigua s'afegeixen els estirabecs, una ceba de figueres tallada, i una patata, al cap de 5 minuts s'afegeix pa tallat fi , un bon raig d'oli i es deixa bullir 20 minuts més, un pessic de sal i ja podem servir-la.

De segon uns talls de pernil dolç caçolà de Cal Piqué tallat un xic gruixut ,per sobre una capa fineta de filadelfia i per sobre uns talls fins de pebrot vermell, pebrot verd, alls tendres i carbassó tallat molt finet i passat per la paella, s'enrotlla al llarg i per sobre es tira una mica de sucre morè i amb un cremador es caramelitza.

Bonissim!!!!

Si us animeu a fer-la m'ho expliqueu i si teniu dubtes m'ho pregunteu. També dir que els ingredients eren ecològics i el gust com els d'abans.

Victòria

No hay comentarios:

Publicar un comentario